Verzorg(st)ers

a eva.JPG

Eva

Ik ben Eva, geboren in 1990.

 

Al van jongs af aan zei ik dat ik met kinderen wou werken. Na het vierde middelbaar koos ik er dan ook voor om de richting verzorging te gaan volgen in het Mariagaarde Instituut te Malle en hier later ook mijn 7e jaar kinderzorg te behalen. In juni 2010 voltooide ik deze opleiding en in september 2010 ben ik als Kinderverzorgster in Boelieboe Malle aan de slag gegaan.

 

Het is mijn grote passie kinderen te verzorgen, dingen aan te leren, hen te zien ontplooien tot een eigen individu. Kindjes die met een brede glimlach de opvang binnenkomen en ouders die hen met een gerust hart bij ons laten: daar doe ik het voor.

Verzorgster Lille

Bieke

Ik ben Bieke, geboren in 1996.

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Al van kinds af aan zei ik dat ik iets met kinderen wou doen. Ik ga vaak babysitten en geef bewegingsschool aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Hierdoor heb ik al veel ervaring met kinderen. Mijn eerste stage was in Boelieboe Lille. Van toen af aan zei ik dat ik hier wou werken. In mei 2017 ben ik beginnen werken bij Boelieboe als vervangster in alle vestigingen. Na vier maanden maak ik nu deel uit van het vaste team in Lille. 

Ik geniet er van om de kinderen dingen bij te leren en ze te zien groeien. 

Verzorgster Lille

a bieke.JPG
a hanne vdh.JPG

Hanne

Ik ben Hanne, geboren in 1990.

 

In 2011 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Op mijn stage werd het als snel duidelijk dat werken met jonge kinderen iets is wat ik wou doen.

Ik werk enkele jaren als kinderverzorgster en doe deze job nog steeds heel graag.

Kinderen helpen ontwikkelen en groeien is iets bijzonders. 

Maar ook de warmte, lieve lachjes, knuffels en vriendschap die je steeds van hen krijgt geven mij enorm veel voldoening.

Verzorgster Brecht

Lore

Hallo, ik ben Lore, geboren in 1998. 
Ik heb enkele jaren verder gestudeerd voor de opleiding kleuteronderwijs maar heb dit helaas niet kunnen afmaken. Dan ben ik gestart in een buitenschoolse opvang voor enkele maanden maar wou liever verder gaan in een kinderopvang. Ik ben heel blij dat ik nu deel mag uitmaken van Boelieboe! 

Verzorgster Brecht

image0-2.jpeg
DSC_2046.JPG

Tinne

Ik ben Tinne, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Loenhout.

Al van kleins af aan wou ik voor kindjes zorgen. Daarom ben ik in mijn middelbaar verzorging gaan studeren en ben ik in juni 2019 afgestudeerd als kinderverzorgster.

Ik ben toen gestart als begeleidster in de buitenschoolse opvang, maar ik wou toch liever met kleinere kinderen werken.

Ik ben zeer blij dat ik nu in Boelieboe mee voor de kindjes kan zorgen!

Verzorgster Brecht

Dillian

Ik ben Dillian en ik ben geboren in 1995.  

Al sinds ik op de lagere school zat, vond ik het geweldig om voor de kleinere kinderen te zorgen. Op  de speelplaats speelde ik meer met de kleutertjes dan met mijn eigen vriendjes. Daarom heb ik ook  gekozen om een opleiding kleuteronderwijs te volgen. Deze heb ik helaas niet volledig kunnen  afronden, maar mijn droom was nog steeds om met kleine kinderen te werken. Daarom heb ik  nadien nog de opleiding begeleider in de kinderopvang gevolgd. Sinds januari 2021 sta ik dan ook  met veel plezier in de kinderopvang en nu kom ik het team van Boelieboe versterken.

Verzorger Brecht/Malle/Lille

DSC_2743.JPG

Elke

Ik ben Elke, geboren in 1994. 

Ik ben geboren als jongste in een gezin van drie, waardoor ik al op jonge leeftijd tante ben geworden. Ik heb vaak mee voor mijn nichtje mogen zorgen en zo ontstond mijn interesse om met kinderen te werken. 

Op mijn zestiende heb ik een cursus gevolgd voor monitrice en heb ik meerdere kampen begeleid. Rond deze periode ben ik ook begonnen met babysitten en dit doe ik nog steeds. Na het middelbaar ben ik begonnen met een opleiding kleuteronderwijs die ik niet heb kunnen afronden. Nadien heb ik ‘begeleider in de kinderopvang’ gestudeerd in het volwassenenonderwijs  waarvan ik in juni 2016 mijn diploma heb behaald. 

Na een aantal jaar in een andere opvang te hebben gewerkt, ben ik heel erg blij dat ik het boelieboe team in Malle mag komen versterken!

Verzorgster Malle

Maud

Ik ben Maud, geboren in 1998.

Ik had al heel vroeg door dat ik graag met kinderen wou werken. Daarom ben ik in het middelbaar met verzorging begonnen en heb ik in het 7de jaar voor kinderzorg gekozen. Ik ben ook heel vaak gaan babysitten, dit deed ik altijd met veel plezier! Na het middelbaar heb ik nog 2 jaar kleuteronderwijs gestudeerd. Deze opleiding kon ik helaas niet afronden maar daardoor heb ik wel ontdekt dat mijn hart toch bij de allerkleinste ligt en zo ben ik hier terechtgekomen. 

Met veel plezier zorg ik nu voor de lieve kindjes bij Boelieboe.

 

Verzorgster Malle

Maud Oprins - foto-page-001_edited.jpg
DSC_2645.JPG

Valerie

Ik ben Valerie en ben geboren in het jaar 1997.

Al van toen ik klein was werd ik omringd door kleine kindjes. Ik ben de oudste van de kleinkinderen en heb hierdoor ook een grote verantwoordelijkheid meegekregen. 

Sinds 2018 ben ik ook een trotse meter van een super lieve en mooie meid en hierdoor is mijn liefde voor kinderen nog meer gegroeid.

Zelf heb ik een opleiding kleuteronderwijs achter de rug die ik jammer genoeg wegens omstandigheden niet volledig heb kunnen afmaken. Maar dat nam mijn liefde om te werken met kindjes zeker niet weg. Sterker nog, zo kwam ik er achter dat mijn passie toch bij de allerkleinsten ligt. 

Ik ben super blij dat ik het team in Boelieboe Malle mag versterken en ik zal dit ook met heel mijn hart doen.

Verzorgster Malle

Lotte

Ik ben Lotte, geboren op 16 oktober 2000
Ik heb een grote passie voor alles wat met jonge kinderen te maken heeft.
Ik heb gewerkt bij kinderdagverblijf Hoppaz en Nou-Nours.
Naast mijn werk bij Boelieboe is als vrijwilliger in een vereniging waar armen het woord nemen.
Hier werk ik met kinderen van 0-6 jaar.
Als hobby doe ik circus.

Verzorgster Antwerpen

Lotte B.jpg
a zoe.JPG

Zoë

Ik ben Zoë, geboren in 1997.

In 2017 heb ik het diploma behaald als kinderverzorgster. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het Buitengewoon Onderwijs Jonghelinckshof, Basisschool De Ark en Freinetschool De Pluim. Momenteel ben ik werkzaam in Boelieboe.

Verzorgster Antwerpen

Lotte

Ik ben Lotte, geboren in 1983.
Ik ben in 2003 afgestudeerd als kinderverzorgster. Mijn keuze om iets met kinderen te gaan doen was al heel jong gemaakt, altijd was ik er om voor kindjes te zorgen, ze een leuke tijd te geven en ze iets te laten bijleren. Kindjes een fijne dag bezorgen in de opvang en ze met een glimlach 's avonds naar huis zien vertrekken; daar doe ik het voor.

Verzorgster Antwerpen

DSC_7124.JPG
DSC_0876.JPG

Duygu

Mijn naam is Duygu, geboren in 1998. En woon in Antwerpen.

In juni 2018 ben ik in Sint-Ursula Instituut afgestudeerd als kinderverzorgster. 

Daarna heb ik een jaartje kleuteronderwijs gevolgd maar wilde toch liever met de allerkleinste kindjes werken. 

Ik ben enorm blij dat ik vanaf nu in het Boelieboe-team zit!

Ik geniet er van om al deze lieve kapoentjes te zorgen en helpen groeien in hun ontwikkeling. 

Met kinderen werken is mijn passie!

Verzorgster Hoboken

Daphne

Bio is onderweg

Verzorgster Hoboken

Ann

Logistieke Ondersteuning Malle

IMG_1341.JPG