Verzorg(st)ers

DSC_7064.JPG

Bieke

Ik ben Bieke, geboren in 1996.

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Al van kinds af aan zei ik dat ik iets met kinderen wou doen. Ik ga vaak babysitten en geef bewegingsschool aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Hierdoor heb ik al veel ervaring met kinderen. Mijn eerste stage was in Boelieboe Lille. Van toen af aan zei ik dat ik hier wou werken. In mei 2017 ben ik beginnen werken bij Boelieboe als vervangster in alle vestigingen. Na vier maanden maak ik nu deel uit van het vaste team in Lille. 

Ik geniet er van om de kinderen dingen bij te leren en ze te zien groeien. 

Verzorgster Lille

Eva

Ik ben Eva, geboren in 1990.

 

Al van jongs af aan zei ik dat ik met kinderen wou werken. Na het vierde middelbaar koos ik er dan ook voor om de richting verzorging te gaan volgen in het Mariagaarde Instituut te Malle en hier later ook mijn 7e jaar kinderzorg te behalen. In juni 2010 voltooide ik deze opleiding en in september 2010 ben ik als Kinderverzorgster in Boelieboe Malle aan de slag gegaan.

 

Het is mijn grote passie kinderen te verzorgen, dingen aan te leren, hen te zien ontplooien tot een eigen individu. Kindjes die met een brede glimlach de opvang binnenkomen en ouders die hen met een gerust hart bij ons laten: daar doe ik het voor.

Verzorgster Lille

DSC_7039.JPG
20220216_101155_edited.jpg

Nele

Hallo, ik ben Nele. 

Ik ben afkomstig van Lichtaart. 

Ik breng mijn tijd super graag door met kinderen en koos er daarom voor om kinderverzorgster te worden. 

Zo heb ik dit thuis met de paplepel mee gekregen door mijn mama die onthaalmoeder is. 

Ik ben in 2021 afgestudeerd. 

Ook ben ik 4 jaar leiding in de klj aan de kleinste kinderen, zelf zit ik hier al van mijn 6 jaar in. 

Ik ben een trotste tante/ meter van 2 kindjes. 

Ik wil de kinderen veel nieuwe dingen leren, veel liefde bieden en een fijne lach op hun snoet toveren. 

Ik ben ook heel blij dat ik nu een deel mag uit maken van het team van boelieboe.

Zo kijk ik er naar uit de kinderen en jullie de ouders ook te leren kennen.

Verzorgster Malle

Ninke

Ik ben Ninke, geboren op 5 februari 2002.  

Ik ben gestart bij Boeliboe Brecht in april 2022. Al van zo lang ik mij kan herinneren wil ik met kinderen werken. Sinds het derde middelbaar ben ik verzorging gaan volgen en dan afgestudeerd in 2021 als kinderverzorgende. Ik ben begonnen met werken in het kinderdagverblijf het Merlijntje in Brecht, daarna mocht ik hier bij Boelieboe beginnen.

Mijn hart ligt echt bij de kinderen!

Verzorgster Brecht

foto.jpg
DSC_9267.JPG

Lore

Hallo, ik ben Lore, geboren in 1998. 
Ik heb enkele jaren verder gestudeerd voor de opleiding kleuteronderwijs maar heb dit helaas niet kunnen afmaken. Dan ben ik gestart in een buitenschoolse opvang voor enkele maanden maar wou liever verder gaan in een kinderopvang. Ik ben heel blij dat ik nu deel mag uitmaken van Boelieboe! 

Verzorgster Brecht

Tinne

Ik ben Tinne, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Loenhout.

Al van kleins af aan wou ik voor kindjes zorgen. Daarom ben ik in mijn middelbaar verzorging gaan studeren en ben ik in juni 2019 afgestudeerd als kinderverzorgster.

Ik ben toen gestart als begeleidster in de buitenschoolse opvang, maar ik wou toch liever met kleinere kinderen werken.

Ik ben zeer blij dat ik nu in Boelieboe mee voor de kindjes kan zorgen!

Verzorgster Brecht

DSC_9260.JPG
DSC_8047.JPG

Dillian

Ik ben Dillian en ik ben geboren in 1995.  

Al sinds ik op de lagere school zat, vond ik het geweldig om voor de kleinere kinderen te zorgen. Op  de speelplaats speelde ik meer met de kleutertjes dan met mijn eigen vriendjes. Daarom heb ik ook  gekozen om een opleiding kleuteronderwijs te volgen. Deze heb ik helaas niet volledig kunnen  afronden, maar mijn droom was nog steeds om met kleine kinderen te werken. Daarom heb ik  nadien nog de opleiding begeleider in de kinderopvang gevolgd. Sinds januari 2021 sta ik dan ook  met veel plezier in de kinderopvang en nu kom ik het team van Boelieboe versterken.

Verzorger Brecht/Malle/Lille

Rachel

Ik ben Rachel, 29 jaar, geboren op 11 mei 1992 in Turnhout en afkomstig van Rijkevorsel. 

Ik heb op het Spijker in Hoogstraten sociaal technische wetenschappen gevolgd maar mijn 6de jaar in verzorging gedaan. Ik ben in Antwerpen mijn 7de specialisatiejaar in de kinderzorg gaan volgen met het oog op eventueel verder studeren. Dit is er niet van gekomen omdat het zeer duidelijk werd voor mij dat werken met kinderen mijn droom was en nog steeds is. 

 

Ik heb uiteindelijk 10 jaar in Antwerpen gewoond en er gewerkt in een klein kinderdagverblijf op het Antwerpse Zuid en nadien als nanny voor een gezin. 

Eens de tijd verstreek, kriebelde het om terug richting de Kempen te komen. Ik ben dus zeer blij dat ik kan werken in de omgeving waar ik zelf ben opgegroeid. 

Ik wil graag mee zorgen voor een warme, gezellige sfeer waar zowel de kindjes als de ouders zich volledig “thuis” voelen. 

 

Verzorgster Malle

rachel.jpg
DSC_0848.JPG

Saria

Hoi, ik ben Saria. Geboren in 1987, mama van 2 en echtgenote van het grootste kind thuis.  
Met kinderen heb ik het altijd goed kunnen vinden. Van de kleinste tot de grootste. Mijn keuze was dus snel gemaakt toen er een mogelijkheid was om bij Boelieboe te werken. 
Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om jullie kindjes, iedere dag, van lekker eten te voorzien.

Verzorgster en logistieke ondersteuning Antwerpen

Lotte

Ik ben Lotte, geboren op 16 oktober 2000
Ik heb een grote passie voor alles wat met jonge kinderen te maken heeft.
Ik heb gewerkt bij kinderdagverblijf Hoppaz en Nou-Nours.
Naast mijn werk bij Boelieboe is als vrijwilliger in een vereniging waar armen het woord nemen.
Hier werk ik met kinderen van 0-6 jaar.
Als hobby doe ik circus.

Verzorgster Antwerpen

DSC_0841.JPG
DSC_0827.JPG

Zoë

Ik ben Zoë, geboren in 1997.

In 2017 heb ik het diploma behaald als kinderverzorgster. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het Buitengewoon Onderwijs Jonghelinckshof, Basisschool De Ark en Freinetschool De Pluim. Momenteel ben ik werkzaam in Boelieboe.

Verzorgster Antwerpen

Lotte

Ik ben Lotte, geboren in 1983.
Ik ben in 2003 afgestudeerd als kinderverzorgster. Mijn keuze om iets met kinderen te gaan doen was al heel jong gemaakt, altijd was ik er om voor kindjes te zorgen, ze een leuke tijd te geven en ze iets te laten bijleren. Kindjes een fijne dag bezorgen in de opvang en ze met een glimlach 's avonds naar huis zien vertrekken; daar doe ik het voor.

Verzorgster Antwerpen

DSC_0846.JPG
kiona 2.jpg

Kiona

Hallo! Ik ben Kiona, geboren in 2002.

 

Ik heb in 2020 een jaar vroedkunde gestudeerd en heb hierna vakantiewerk gedaan bij Boelieboe. Hierdoor merkte ik dat zorgen voor kinderen echt iets voor mij was en wou ik verder deze richting uitgaan. Ik heb dan gekozen om een jaar kleuteronderwijs te gaan studeren, maar dit heb ik dan uiteindelijk stop gezet om mijn passie samen met het team van Boelieboe Hoboken verder te kunnen zetten. 

 

Ik kijk er erg naar uit om iedere dag voor jullie deugnietjes te zorgen!

Verzorgster Hoboken

Chloé

Ik ben Chloé, geboren in 1997. 

Sinds ik klein was, voelde ik al een enorme connectie met leerkrachten en kinderverzorgsters. In het middelbaar koos ik daarom ook meteen voor de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg waarvoor ik mijn diploma behaalde in 2015. Nadien heb ik nog 2 jaar leerkracht lager onderwijs gestudeerd, maar deze studie maakte ik niet af. 

 

Het geeft me enorm veel voldoening om de kinderen te zien lachen, spelen en groeien elk op hun eigen manier en ik vind het heel fijn dat ik hen daarbij extra kan ondersteunen.

Ik vind het dan ook fantastisch dat ik het team van boelieboe Hoboken mag versterken sinds september 2021!”

Verzorgster Hoboken

DSC_2109.JPG
1de04140-c6ab-47ad-8c3d-f85732806617.JPG

Silke

Dag allemaal :) 

 

Ik ben Silke en woon in Wilrijk samen met mijn papa. 

Ik hou van het zorg bieden aan zowel ouderen als aan kinderen. 

Ik kies zelf voor kinderverzorgster te zijn omdat kinderen mij energie geven waardoor ik met plezier ze wil gaan begeleiden & verzorgen in hun eerste levensjaren! 

Je kan er op vertrouwen dat ik je kind zal verzorgen met heel mijn hartje :) 

 

Liefs Silke 

Verzorgster Hoboken

Ann

Logistieke Ondersteuning Malle

DSC_8046.JPG