Verzorg(st)ers

Eva

Ik ben Eva, geboren in 1990.

 

Al van jongs af aan zei ik dat ik met kinderen wou werken. Na het vierde middelbaar koos ik er dan ook voor om de richting verzorging te gaan volgen in het Mariagaarde Instituut te Malle en hier later ook mijn 7e jaar kinderzorg te behalen. In juni 2010 voltooide ik deze opleiding en in september 2010 ben ik als Kinderverzorgster in Boelieboe Malle aan de slag gegaan.

 

Het is mijn grote passie kinderen te verzorgen, dingen aan te leren, hen te zien ontplooien tot een eigen individu. Kindjes die met een brede glimlach de opvang binnenkomen en ouders die hen met een gerust hart bij ons laten: daar doe ik het voor.

Verzorgster Lille

DSC_7039.JPG
DSC_7064.JPG

Bieke

Ik ben Bieke, geboren in 1996.

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Al van kinds af aan zei ik dat ik iets met kinderen wou doen. Ik ga vaak babysitten en geef bewegingsschool aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Hierdoor heb ik al veel ervaring met kinderen. Mijn eerste stage was in Boelieboe Lille. Van toen af aan zei ik dat ik hier wou werken. In mei 2017 ben ik beginnen werken bij Boelieboe als vervangster in alle vestigingen. Na vier maanden maak ik nu deel uit van het vaste team in Lille. 

Ik geniet er van om de kinderen dingen bij te leren en ze te zien groeien. 

Verzorgster Lille

Hanne

Ik ben Hanne, geboren in 1990.

 

In 2011 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Op mijn stage werd het als snel duidelijk dat werken met jonge kinderen iets is wat ik wou doen.

Ik werk enkele jaren als kinderverzorgster en doe deze job nog steeds heel graag.

Kinderen helpen ontwikkelen en groeien is iets bijzonders. 

Maar ook de warmte, lieve lachjes, knuffels en vriendschap die je steeds van hen krijgt geven mij enorm veel voldoening.

Verzorgster Brecht

a hanne vdh.JPG
DSC_9267.JPG

Lore

Hallo, ik ben Lore, geboren in 1998. 
Ik heb enkele jaren verder gestudeerd voor de opleiding kleuteronderwijs maar heb dit helaas niet kunnen afmaken. Dan ben ik gestart in een buitenschoolse opvang voor enkele maanden maar wou liever verder gaan in een kinderopvang. Ik ben heel blij dat ik nu deel mag uitmaken van Boelieboe! 

Verzorgster Brecht

Tinne

Ik ben Tinne, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Loenhout.

Al van kleins af aan wou ik voor kindjes zorgen. Daarom ben ik in mijn middelbaar verzorging gaan studeren en ben ik in juni 2019 afgestudeerd als kinderverzorgster.

Ik ben toen gestart als begeleidster in de buitenschoolse opvang, maar ik wou toch liever met kleinere kinderen werken.

Ik ben zeer blij dat ik nu in Boelieboe mee voor de kindjes kan zorgen!

Verzorgster Brecht

DSC_9260.JPG
DSC_8047.JPG

Dillian

Ik ben Dillian en ik ben geboren in 1995.  

Al sinds ik op de lagere school zat, vond ik het geweldig om voor de kleinere kinderen te zorgen. Op  de speelplaats speelde ik meer met de kleutertjes dan met mijn eigen vriendjes. Daarom heb ik ook  gekozen om een opleiding kleuteronderwijs te volgen. Deze heb ik helaas niet volledig kunnen  afronden, maar mijn droom was nog steeds om met kleine kinderen te werken. Daarom heb ik  nadien nog de opleiding begeleider in de kinderopvang gevolgd. Sinds januari 2021 sta ik dan ook  met veel plezier in de kinderopvang en nu kom ik het team van Boelieboe versterken.

Verzorger Brecht/Malle/Lille

Kiara

Mijn naam is Kiara willems en ik ben geboren in 1999. Ik heb kindjes altijd geweldig gevonden en dat is ook de reden dat ik vroeg mama ben geworden. Ik vind kinderzorg z'n mooie job omdat je niet alleen veel liefde kan geven maar ook zoveel terugkrijgt een knuffel of een glimlach, wetend dat een kindje zich goed en veilig voelt bij jou geeft me een geweldig gevoel . Dit is waarom ik zoveel van mijn job hou. Ik ben super blij dat ik in het team van boelieboe malle mag zijn 

Verzorgster Malle

image1.jpeg
DSC_8499.JPG

Elke

Ik ben Elke, geboren in 1994. 

Ik ben geboren als jongste in een gezin van drie, waardoor ik al op jonge leeftijd tante ben geworden. Ik heb vaak mee voor mijn nichtje mogen zorgen en zo ontstond mijn interesse om met kinderen te werken. 

Op mijn zestiende heb ik een cursus gevolgd voor monitrice en heb ik meerdere kampen begeleid. Rond deze periode ben ik ook begonnen met babysitten en dit doe ik nog steeds. Na het middelbaar ben ik begonnen met een opleiding kleuteronderwijs die ik niet heb kunnen afronden. Nadien heb ik ‘begeleider in de kinderopvang’ gestudeerd in het volwassenenonderwijs  waarvan ik in juni 2016 mijn diploma heb behaald. 

Na een aantal jaar in een andere opvang te hebben gewerkt, ben ik heel erg blij dat ik het boelieboe team in Malle mag komen versterken!

Verzorgster Malle

Maud

Ik ben Maud, geboren in 1998.

Ik had al heel vroeg door dat ik graag met kinderen wou werken. Daarom ben ik in het middelbaar met verzorging begonnen en heb ik in het 7de jaar voor kinderzorg gekozen. Ik ben ook heel vaak gaan babysitten, dit deed ik altijd met veel plezier! Na het middelbaar heb ik nog 2 jaar kleuteronderwijs gestudeerd. Deze opleiding kon ik helaas niet afronden maar daardoor heb ik wel ontdekt dat mijn hart toch bij de allerkleinste ligt en zo ben ik hier terechtgekomen. 

Met veel plezier zorg ik nu voor de lieve kindjes bij Boelieboe.

 

Verzorgster Malle

DSC_8493.JPG
DSC_7991.JPG

Valerie

Ik ben Valerie en ben geboren in het jaar 1997.

Al van toen ik klein was werd ik omringd door kleine kindjes. Ik ben de oudste van de kleinkinderen en heb hierdoor ook een grote verantwoordelijkheid meegekregen. 

Sinds 2018 ben ik ook een trotse meter van een super lieve en mooie meid en hierdoor is mijn liefde voor kinderen nog meer gegroeid.

Zelf heb ik een opleiding kleuteronderwijs achter de rug die ik jammer genoeg wegens omstandigheden niet volledig heb kunnen afmaken. Maar dat nam mijn liefde om te werken met kindjes zeker niet weg. Sterker nog, zo kwam ik er achter dat mijn passie toch bij de allerkleinsten ligt. 

Ik ben super blij dat ik het team in Boelieboe Malle mag versterken en ik zal dit ook met heel mijn hart doen.

Verzorgster Malle

Lotte

Ik ben Lotte, geboren op 16 oktober 2000
Ik heb een grote passie voor alles wat met jonge kinderen te maken heeft.
Ik heb gewerkt bij kinderdagverblijf Hoppaz en Nou-Nours.
Naast mijn werk bij Boelieboe is als vrijwilliger in een vereniging waar armen het woord nemen.
Hier werk ik met kinderen van 0-6 jaar.
Als hobby doe ik circus.

Verzorgster Antwerpen

DSC_0841.JPG
DSC_0827.JPG

Zoë

Ik ben Zoë, geboren in 1997.

In 2017 heb ik het diploma behaald als kinderverzorgster. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het Buitengewoon Onderwijs Jonghelinckshof, Basisschool De Ark en Freinetschool De Pluim. Momenteel ben ik werkzaam in Boelieboe.

Verzorgster Antwerpen

Lotte

Ik ben Lotte, geboren in 1983.
Ik ben in 2003 afgestudeerd als kinderverzorgster. Mijn keuze om iets met kinderen te gaan doen was al heel jong gemaakt, altijd was ik er om voor kindjes te zorgen, ze een leuke tijd te geven en ze iets te laten bijleren. Kindjes een fijne dag bezorgen in de opvang en ze met een glimlach 's avonds naar huis zien vertrekken; daar doe ik het voor.

Verzorgster Antwerpen

DSC_0846.JPG
DSC_0848.JPG

Saria

Hoi, ik ben Saria. Geboren in 1987, mama van 2 en echtgenote van het grootste kind thuis.  
Met kinderen heb ik het altijd goed kunnen vinden. Van de kleinste tot de grootste. Mijn keuze was dus snel gemaakt toen er een mogelijkheid was om bij Boelieboe te werken. 
Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om jullie kindjes, iedere dag, van lekker eten te voorzien.

Logistieke Ondersteuning Antwerpen

Chloé

Ik ben Chloé, geboren in 1997. 

Sinds ik klein was, voelde ik al een enorme connectie met leerkrachten en kinderverzorgsters. In het middelbaar koos ik daarom ook meteen voor de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg waarvoor ik mijn diploma behaalde in 2015. Nadien heb ik nog 2 jaar leerkracht lager onderwijs gestudeerd, maar deze studie maakte ik niet af. 

 

Het geeft me enorm veel voldoening om de kinderen te zien lachen, spelen en groeien elk op hun eigen manier en ik vind het heel fijn dat ik hen daarbij extra kan ondersteunen.

Ik vind het dan ook fantastisch dat ik het team van boelieboe Hoboken mag versterken sinds september 2021!”

Verzorgster Hoboken

DSC_2109.JPG
DSC_2105.JPG

Daphne

Hallo mijn naam is Daphne . Ik ben geboren in 2002 .

In juni 2020 behaalde ik mijn diploma jeugd en gehandicapten zorg , juni 2021 studeerde ik na mijn specialisatiejaar kinderzorg af als kinderverzorgster.

Van kinds af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken . Ik wil de kindjes mee voorbereiden naar de volgende stap in hun leven . Het is altijd zeer fijn als ik een lach op hun gezicht kan toveren en ze leuke en leerrijke momenten kan laten beleven .

Ook sta ik altijd klaar om de vragen van de ouders te beantwoorden.  Je mag me altijd aanspreken!

Verzorgster Hoboken

Shauni

Hallo mijn naam is Shauni, geboren in 1995.

Ik ben inmiddels al van 3 bengeltjes tanti. Zo ben ik al op jonge leeftijd actief in contact met kids en is mijn interesse in kinderzorg gegroeid.

Sinds 2016 ben ik in het bezit van mijn diploma kinderzorg en mag ik met veel plezier elke dag werken met kindjes.
Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ieder kind uniek kan en mag zijn. Dit doe ik door de kindjes een veilig en een gezellig gevoel te geven. Door met de kindjes elke dag actief bezig te zijn, en door hen te helpen in hun ontwikkeling.
Ik ben zeer blij en enthousiast dat ik na 5 jaar ervaring het team van Boelieboe Hoboken mag versterken.

Verzorgster Hoboken

DSC_8046.JPG

Ann

Logistieke Ondersteuning Malle