top of page

Verzorg(st)ers

DSC_7064.JPG

Bieke

Ik ben Bieke, geboren in 1996.

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster. Al van kinds af aan zei ik dat ik iets met kinderen wou doen. Ik ga vaak babysitten en geef bewegingsschool aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Hierdoor heb ik al veel ervaring met kinderen. Mijn eerste stage was in Boelieboe Lille. Van toen af aan zei ik dat ik hier wou werken. In mei 2017 ben ik beginnen werken bij Boelieboe als vervangster in alle vestigingen. Na vier maanden maak ik nu deel uit van het vaste team in Lille. 

Ik geniet er van om de kinderen dingen bij te leren en ze te zien groeien. 

Verzorgster Lille

Eva

Ik ben Eva, geboren in 1990.

 

Al van jongs af aan zei ik dat ik met kinderen wou werken. Na het vierde middelbaar koos ik er dan ook voor om de richting verzorging te gaan volgen in het Mariagaarde Instituut te Malle en hier later ook mijn 7e jaar kinderzorg te behalen. In juni 2010 voltooide ik deze opleiding en in september 2010 ben ik als Kinderverzorgster in Boelieboe Malle aan de slag gegaan.

 

Het is mijn grote passie kinderen te verzorgen, dingen aan te leren, hen te zien ontplooien tot een eigen individu. Kindjes die met een brede glimlach de opvang binnenkomen en ouders die hen met een gerust hart bij ons laten: daar doe ik het voor.

Verzorgster Lille

DSC_7039.JPG
foto Debby_edited.jpg

Debby

Ik ben Debby, geboren in 1995. 

Ik heb een partner en een plusdochter van 13 jaar.  Mijn ouders hebben 5 kinderen waarvan ik de derde ben. 
Daar ik al van jongs af aan voor mijn broertje en zusje hielp zorgen wist ik dat ik iets met kinderen wou doen. 
Nog steeds ben ik heel blij met die keuze. 

 

Elk kind zien opgroeien op hun tempo en hun daarin ondersteunen daar doe ik het voor. 

Verzorgster Lille / Malle

Elke

Ik ben Elke, geboren in 1994. 
 

Ik ben geboren als jongste in een gezin van drie, waardoor ik al op jonge leeftijd tante ben geworden. Ik heb vaak mee voor mijn nichtje mogen zorgen en zo ontstond mijn interesse om met kinderen te werken. 

Op mijn zestiende heb ik een cursus gevolgd voor monitrice en heb ik meerdere kampen begeleid. Rond deze periode ben ik ook begonnen met babysitten en dit doe ik nog steeds. Na het middelbaar ben ik begonnen met een opleiding kleuteronderwijs die ik niet heb kunnen afronden. Nadien heb ik ‘begeleider in de kinderopvang’ gestudeerd in het volwassenenonderwijs  waarvan ik in juni 2016 mijn diploma heb behaald. 

Na een aantal jaar in een andere opvang te hebben gewerkt, ben ik heel erg blij dat ik het boelieboe team in Malle mag komen versterken!

Verzorgster Malle

DSC_8499.JPG
kelly_edited.jpg

Kelly

Hallo allemaal,

Ik ben Kelly, geboren in 1983.

Zorgen voor anderen is altijd iets geweest waar ik me goed bij voelde en waarvan ik al snel wist dat dat was wat ik de rest van mijn leven wou doen.

Door de vele stages tijdens de opleiding verpleegaspirante, wist ik al snel dat mijn hart lag bij onze kleine medemensjes. Ik ben nog de opleiding verpleegkunde gestart, maar heb al snel ervoor gekozen om het 7de jaar kinderverzorging te doen omdat dat toch was wat ik echt wou.

Nadat ik afstudeerde heb ik in de buitenschoolse kinderopvang gewerkt. Van zodra ik zelf kindjes wou, ben ik thuis gebleven om voor hun te zorgen. Ondertussen heb ik er zelf 4 en een pluszoontje. Ze zijn 15, 13, 12, 7 en bijna 2.

Ik heb 2 jaar in een opvang in Oud-Turnhout gewerkt, daarna enkele vervangingen gedaan en het afgelopen jaartje bij Colruyt gewerkt. Daar heb ik gemerkt dat ik al die kleine bengeltjes echt wel heel erg miste.

Daarom ben ik ook super blij dat er hier bij Boelieboe team Malle nog een plaatsje vrij was en ik hier voor jullie kleine bengeltjes mag komen zorgen.

Verzorgster Malle

Linde

Ik ben Linde, geboren in 2003 en woon in Vlimmeren.

 

Ik heb 1,5 jaar pedagogie van het jonge kind gestudeerd., maar merkte al snel dat mijn passie bij de kinderopvang ligt.

 

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, ze zien opgroeien en ze een super leuke dag te bezorgen.

Verzorgster Malle / Brecht / Lille

foto Linde_edited.jpg
foto.jpg

Ninke

Ik ben Ninke, geboren op 5 februari 2002.  

Ik ben gestart bij Boeliboe Brecht in april 2022. Al van zo lang ik mij kan herinneren wil ik met kinderen werken. Sinds het derde middelbaar ben ik verzorging gaan volgen en dan afgestudeerd in 2021 als kinderverzorgende. Ik ben begonnen met werken in het kinderdagverblijf het Merlijntje in Brecht, daarna mocht ik hier bij Boelieboe beginnen.

Mijn hart ligt echt bij de kinderen!

Verzorgster Brecht

Lore

Hallo, ik ben Lore, geboren in 1998. 
Ik heb enkele jaren verder gestudeerd voor de opleiding kleuteronderwijs maar heb dit helaas niet kunnen afmaken. Dan ben ik gestart in een buitenschoolse opvang voor enkele maanden maar wou liever verder gaan in een kinderopvang. Ik ben heel blij dat ik nu deel mag uitmaken van Boelieboe! 

Verzorgster Brecht

DSC_9267.JPG
DSC_9260.JPG

Tinne

Ik ben Tinne, ik ben geboren in 2000 en ik woon in Loenhout.

Al van kleins af aan wou ik voor kindjes zorgen. Daarom ben ik in mijn middelbaar verzorging gaan studeren en ben ik in juni 2019 afgestudeerd als kinderverzorgster.

Ik ben toen gestart als begeleidster in de buitenschoolse opvang, maar ik wou toch liever met kleinere kinderen werken.

Ik ben zeer blij dat ik nu in Boelieboe mee voor de kindjes kan zorgen!

Verzorgster Brecht

Hannelore

Ik ben Hannelore, geboren in 1998.

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster.
Ik heb dan willen voortstuderen in het kleuteronderwijs maar merkte heel snel dat de jongste kinderen me beter lagen.

In maart 2018 ben ik begonnen in de kinderopvang, eerst 3 jaar in Brasschaat maar daarna ben ik zelf verhuist naar Kalmthout en heb toen daar een kinderdagverblijf gezocht.

 

 In november 2022 heb ik mijn eerste kindje gekregen en ben dan opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit geweldig team.

Verzorgster Brecht/Malle

hannelore 1.jpg
DSC_8047.JPG

Dillian

Ik ben Dillian en ik ben geboren in 1995.  

Al sinds ik op de lagere school zat, vond ik het geweldig om voor de kleinere kinderen te zorgen. Op  de speelplaats speelde ik meer met de kleutertjes dan met mijn eigen vriendjes. Daarom heb ik ook  gekozen om een opleiding kleuteronderwijs te volgen. Deze heb ik helaas niet volledig kunnen  afronden, maar mijn droom was nog steeds om met kleine kinderen te werken. Daarom heb ik  nadien nog de opleiding begeleider in de kinderopvang gevolgd. Sinds januari 2021 sta ik dan ook  met veel plezier in de kinderopvang en nu kom ik het team van Boelieboe versterken.

Verzorger Brecht/Malle/Lille

Saria

Hoi, ik ben Saria. Geboren in 1987, mama van 2 en echtgenote van het grootste kind thuis.  
Met kinderen heb ik het altijd goed kunnen vinden. Van de kleinste tot de grootste. Mijn keuze was dus snel gemaakt toen er een mogelijkheid was om bij Boelieboe te werken. 
Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om jullie kindjes, iedere dag, van lekker eten te voorzien.

Verzorgster en logistieke ondersteuning Antwerpen

DSC_0848.JPG
DSC_0841.JPG

Lotte

Ik ben Lotte, geboren op 16 oktober 2000
Ik heb een grote passie voor alles wat met jonge kinderen te maken heeft.
Ik heb gewerkt bij kinderdagverblijf Hoppaz en Nou-Nours.
Naast mijn werk bij Boelieboe werk ik ook als vrijwilliger in een vereniging waar armen het woord nemen.
Hier werk ik met kinderen van 0-6 jaar.
Als hobby doe ik circus.

Verzorgster Antwerpen

Zoë

Ik ben Zoë, geboren in 1997.

In 2017 heb ik het diploma behaald als kinderverzorgster. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in het Buitengewoon Onderwijs Jonghelinckshof, Basisschool De Ark en Freinetschool De Pluim. Momenteel ben ik werkzaam in Boelieboe.

Verzorgster Antwerpen

DSC_0827.JPG
DSC_0846.JPG

Lotte

Ik ben Lotte, geboren in 1983.
Ik ben in 2003 afgestudeerd als kinderverzorgster. Mijn keuze om iets met kinderen te gaan doen was al heel jong gemaakt, altijd was ik er om voor kindjes te zorgen, ze een leuke tijd te geven en ze iets te laten bijleren. Kindjes een fijne dag bezorgen in de opvang en ze met een glimlach 's avonds naar huis zien vertrekken; daar doe ik het voor.

Verzorgster Antwerpen

Chloé

Ik ben Chloé, geboren in 1997. 

Sinds ik klein was, voelde ik al een enorme connectie met leerkrachten en kinderverzorgsters. In het middelbaar koos ik daarom ook meteen voor de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg waarvoor ik mijn diploma behaalde in 2015. Nadien heb ik nog 2 jaar leerkracht lager onderwijs gestudeerd, maar deze studie maakte ik niet af. 

 

Het geeft me enorm veel voldoening om de kinderen te zien lachen, spelen en groeien elk op hun eigen manier en ik vind het heel fijn dat ik hen daarbij extra kan ondersteunen.

Ik vind het dan ook fantastisch dat ik het team van boelieboe Hoboken mag versterken sinds september 2021!”

Verzorgster Hoboken

chloe_edited.jpg
silke_edited.jpg

Silke

Dag allemaal :) 

 

Ik ben Silke en woon in Wilrijk samen met mijn papa. 

Ik hou van het zorg bieden aan zowel ouderen als aan kinderen. 

Ik kies zelf voor kinderverzorgster te zijn omdat kinderen mij energie geven waardoor ik met plezier ze wil gaan begeleiden & verzorgen in hun eerste levensjaren! 

Je kan er op vertrouwen dat ik je kind zal verzorgen met heel mijn hartje :) 

 

Liefs Silke 

Verzorgster Hoboken

Tamara

Hallo, ik ben Tamara! 
Getrouwd en mama van 3 dochters . Ik zie kinderen, en dan vooral baby's, doodgraag.
Ik ben bijna 10 jaar onthaalmoeder geweest, tot mijn jongste dochter geboren werd.  Toen wou ik even voltijds mama zijn 😀. 
Maar na een aantal jaar begon het toch weer te kriebelen om baby's en peuters te vertroetelen, dus na een korte opleiding om het juiste diploma te behalen ben ik in september 2020 begonnen als kinderverzorgster bij De Kleine Planeet.
 

Verzorgster Merksem

a_tamara_edited.jpg
20221206_103315_edited.jpg

Kirsten

Ik ben Kirsten, 36 jaar en mama van 2 dochters.


Na mijn middelbare studie economie-moderne talen, voelde ik toch dat mijn hart eerder in de kinderopvang lag en besloot ik de opleiding begeleider in de kinderzorg te volgen aan het TNA in Antwerpen.

 

Ik startte mijn eerste stage in 2008 in De Kleine Planeet en ben er nooit meer weggegaan. Na 15 jaar sta ik nog steeds met hart en ziel tussen de kindjes!

Verzorgster Merksem

Laura

Verzorgster Merksem

Hoi ik ben Laura, geboren op 1 september 1999.

In het middelbaar heb ik verzorging gevolgd.

Door de stage periodes heen die ik heb gehad op school, is mijn liefde voor kinderen heel hard gegroeid.

Ik had toen de keuze gemaakt om kinderzorg te volgen in mijn laatste jaar.

Dit was de beste keuze die ik toen had gemaakt en ben er nog steeds super tevreden mee want nu kan ik datgene doen dat ik dolgraag doe en dat is jullie kindjes steeds met een grote glimlach en open armen ontvangen.

F8A0AC66-CC12-44EF-A836-9A29379CF1A3_edited.jpg
media_1674046594948_edited.jpg

Fatima

Ik ben Fatima.

Mama van 3 kindjes.

Ik ben sociaal verpleegkundige en vervang  momenteel Karen tijdens haar afwezigheid.

Verzorgster Merksem

Betül

Verzorgster Merksem

Geometric Objects
a_karen_edited.jpg

Karen

Ik ben Karen, 29 jaar.

Ik heb altijd graag met kinderen gewerkt en daarom was mijn keuze om na mijn studies stw en schoonheidsverzorging, kinderzorg in het volwassenenonderwijs te gaan doen snel gemaakt. 

Ik ben na 2 jaar stage dan ook blijven werken in De Kleine Planeet en doe dit nog steeds met veel plezier.

Verzorgster Merksem

Cynthia

Hallo ik ben Cynthia, geboren in 1994 en mama van 2 kindjes.

Al van kinds af aan hou ik ervan om met kindjes te spelen en voor hen te zorgen.

Na het behalen van mijn diploma Economie Moderne Talen heb ik 1 jaartje "Pedagogie van het Jonge Kind" op KDG gevolgd.
k wou later toch iets meer met de kindjes zelf bezig zijn (de verzorgende taken) in een kinderopvang. Daarom ben ik erna de opleiding "Begeleider in de Kinderopvang" op TNA gaan volgen en behaald.

Ik heb 3 jaar stage gelopen in de Kleine Planeet te Merksem en werk er sinds 2016.

Kinderbegeleidster zijn geeft me heel veel voldoening en de liefde dat je van de kinderen terugkrijgt is gewoon onbeschrijfelijk! 

Verzorgster Merksem

a_cynthia_edited.jpg

Logistieke

ondersteuners

Ann - Malle

Kirsten - Lille

Kelsey - Malle

Jenni - Brecht

DSC_8046.JPG
kirsten_edited.jpg
DSCN0752_edited.jpg
Vrijwilligster Jenny_edited.jpg
bottom of page