Verantwoordelijken

a britt.JPG

Britt

Ik ben Britt, geboren in 1987 en werk sinds september 2012 bij Boelieboe.


Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen zou willen werken. En ik ben nog steeds blij met de keuze die ik gemaakt heb. 
Elk kind met zijn eigen karakter, zijn eigen talent maakt dat er enorm veel diversiteit is en het nooit gaat vervelen.
Een dag in de crèche is een dag vol verrassingen, blije gezichtjes, droevige gezichtjes...  samen lachen en plezier maken geeft me enorm veel voldoening. 

Verantwoordelijke Lille

a hanne v.JPG

Hanne

Hallo iedereen, 

Mijn naam is Hanne en ik ben geboren in 1995. In januari 2017 heb ik mijn diploma behaald in de opleiding ‘begeleider in de kinderopvang’. 

 

Al heel mijn leven hou ik er van om gek te doen met kindjes.. als leidster op de Chiro, als kleuterjuffrouw (ben nog steeds aan het studeren) en als kers op de taart als kinderverzorgster. Zingen, dansen, lachen, zwansen; lekker gek doen is voor mij nooit te veel gevraagd! Ik ben dan ook heel erg blij dat ik vanaf nu een onderdeeltje mag zijn van het fijne Boelieboe-team. 

 

Ik kijk er naar uit om mega-zotte-lieve-zachte-leuke-fijne-plezante dagen met jullie (b)engeltjes door te brengen. 

Verantwoordelijke Brecht

DSC_3106.JPG

Ine

Hallo! Mijn naam is Ine en ik ben geboren in 1997. Toen ik 6 jaar geleden meter ben geworden van het kindje van mijn zus, wist ik meteen dat kinderen en hun opvoeding mij interesseerden. De bachelor Pedagogie van het Jonge Kind was daarom perfect voor mij!

 

Ik ben in september 2019 gestart bij Boelieboe als vliegende kinderverzorgster van de Kempen (Lille, Malle, Brecht) en deeltijds als administratief en pedagogisch ondersteuner van de 5 vestigingen gewerkt. Een jaar later is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging: verantwoordelijke van de opvang in Malle. Ik vind het belangrijk mijn team goed te ondersteunen, een nauw contact te hebben met alle ouders en een warme haven te zijn voor de kindjes. Ik heb hier heel veel zin in en ga mijn uiterste best doen om van Boelieboe een zo kwaliteitsvol mogelijke kinderopvang te maken!

Verantwoordelijke Malle

DSC_7180.JPG

Seyma

Hallo iedereen,

Ik ben seyma, geboren in 1995. In juni 2018 heb ik mijn diploma Pedagogie van het Jonge kind behaald. Al vier jaar heb ik ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. Ik heb 2 jaar stage gelopen als pedagogisch coach in twee verschillende kinderdagverblijven en 1 jaar in het speellokaal van het kinderziekenhuis Paola. In het jaar 2018 ben ik begonnen met werken in de bijzondere jeugdzorg (CKG) als leefgroepbegeleidster. 

 

Kinderen zijn onze toekomst en ik wil ze dolgraag mee opvoeden. Een lach, een eerste tandje, een eerste stap, de kinderen zien groeien geeft mij voldoening en een glimlach. 

 

Ik vind het mega fijn dat ik vanaf nu een onderdeeltje mag zijn van het Boelieboe team! Samen met de collega’s wil ik zorgen voor een sociaal-pedagogische en speelse kinderopvang.

Verantwoordelijke Antwerpen

DSC_0872.JPG

Charlotte

Mijn naam is Charlotte

en ben geboren in 1995.


In 2017 studeerde ik af als kinderverzorgster. Nadien heb ik nog 3 jaar gestudeerd om kleuterjuf te worden, maar deze opleiding heb ik stop gezet.
Ik besloot om toch te werk te gaan in de kinderzorg, bij de allerjongste. 


Vanaf Juli 2020 kom ik enthousiast het team van Boeliboe versterken. 


Ik wil de bengels helpen bij de eerste stap tot het klaarstomen om naar de kleuterklas te gaan. Dit geeft me heel veel voldoening, het maakt van mijn job mijn passie

Verantwoordelijke Hoboken