Verantwoordelijken

DSC_6996.JPG

Britt

Ik ben Britt, geboren in 1987 en werk sinds september 2012 bij Boelieboe.


Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen zou willen werken. En ik ben nog steeds blij met de keuze die ik gemaakt heb. 
Elk kind met zijn eigen karakter, zijn eigen talent maakt dat er enorm veel diversiteit is en het nooit gaat vervelen.
Een dag in de crèche is een dag vol verrassingen, blije gezichtjes, droevige gezichtjes...  samen lachen en plezier maken geeft me enorm veel voldoening. 

Verantwoordelijke Lille

DSC_8499.JPG

Elke

Ik ben Elke, geboren in 1994. 
 

Ik ben geboren als jongste in een gezin van drie, waardoor ik al op jonge leeftijd tante ben geworden. Ik heb vaak mee voor mijn nichtje mogen zorgen en zo ontstond mijn interesse om met kinderen te werken. 

Op mijn zestiende heb ik een cursus gevolgd voor monitrice en heb ik meerdere kampen begeleid. Rond deze periode ben ik ook begonnen met babysitten en dit doe ik nog steeds. Na het middelbaar ben ik begonnen met een opleiding kleuteronderwijs die ik niet heb kunnen afronden. Nadien heb ik ‘begeleider in de kinderopvang’ gestudeerd in het volwassenenonderwijs  waarvan ik in juni 2016 mijn diploma heb behaald. 

Na een aantal jaar in een andere opvang te hebben gewerkt, ben ik heel erg blij dat ik het boelieboe team in Malle mag komen versterken!

Verantwoordelijke Malle

DSC_0812.JPG

Malika

 Kinderen zijn onze toekomst en ik wil ze dolgraag mee opvoeden. Een lach, een eerste tandje, een eerste stap, de kinderen zien groeien geeft mij voldoening en een glimlach. 

 

Ik vind het mega fijn dat ik vanaf nu een onderdeeltje mag zijn van het Boelieboe team! Samen met de collega’s wil ik zorgen voor een sociaal-pedagogische en speelse kinderopvang.

Verantwoordelijke Antwerpen

DSC_2068.JPG

Charlotte

Mijn naam is Charlotte

en ben geboren in 1995.


In 2017 studeerde ik af als kinderverzorgster. Nadien heb ik nog 3 jaar gestudeerd om kleuterjuf te worden, maar deze opleiding heb ik stop gezet.
Ik besloot om toch te werk te gaan in de kinderzorg, bij de allerjongste. 


Vanaf Juli 2020 kom ik enthousiast het team van Boeliboe versterken. 


Ik wil de bengels helpen bij de eerste stap tot het klaarstomen om naar de kleuterklas te gaan. Dit geeft me heel veel voldoening, het maakt van mijn job mijn passie

Verantwoordelijke Hoboken