top of page

Organisatie en Administratie

Sofie

Mijn naam is Sofie en ben geboren in 1992.

Op mijn 18de behaalde ik mijn diploma humane wetenschappen. Na mijn middelbare schoolcarrière koos ik er voor om de studie ‘begeleider in de kinderopvang’ te volgen via het volwassenenonderwijs. Sinds oktober 2015 werk ik vast bij Boelieboe als kinderverzorgster. Ik haalde veel voldoening uit mijn werk waarbij ik voor elk kind een veilige thuishaven probeerde te vormen.

In oktober 2017 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu Boelieboe een vijfde vestiging opende, was er nood aan een administratief bediende. Deze taak neem ik met plezier op mij. Geen enkele dag op de bureau verloopt hetzelfde. Dat maakt het werk zo fijn en boeiend. Ik zal me steeds ten volle inzetten om anderen te helpen met hun vragen.

Administratie en planning

DSC_9315_edited.jpg

Kathleen

Hoi allemaal,

Ik ben Kathleen, een vrolijke spring-in-het-veld. Samen met mijn man Clif en mijn 2 zonen, Warre & Fonne, vormen we al geruime tijd een fijn gezinnetje.

Na jaren gewerkt te hebben als arbeidster heb ik een carrière switch gemaakt. Op 32 jarige leeftijd ben ik opnieuw voltijds gaan studeren en heb zo mijn getuigschrift personeelszaken behaald. Ondertussen heb ik hierin de nodige ervaring opgedaan en was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Vanaf nu kom ik Boelieboe versterken als administratief medewerker. Als jullie nog met vragen zitten rond opvang voor jullie spruitjes, geef dan zeker een seintje

Administratie en planning

Shannon

Hallo! Ik ben Shannon, geboren in 2002. In 2017 ben ik begonnen als jobstudente bij Boelieboe. Achter de schermen hielp ik een handje bij de facturatie en boekhouding. Ik studeerde in 2020 af als schoonheidsspecialiste met een diploma in bedrijfsbeheer. Na nog een jaar vroedkunde te hebben gestudeerd, ben ik in 2021 in het (vaste) Boelieboe-team gestapt. Toen ik dit avontuur startte heb ik besloten om naast de werkuren nog een opleiding medisch secretariaat te volgen. Hierin ben ik dan ook afgestudeerd in 2022. Nog steeds hou ik mij bezig met de facturatie en de boekhouding binnen Boelieboe. Ik werk dus vooral achter de schermen, alhoewel er bij vragen over facturen toch een mailtje van mij zal verschijnen. Bij vragen hierover kunnen jullie dan ook steeds bij mij terecht.

Facturatie en boekhouding

b DSC_4690.JPG

Debbie

Na enkele jaren mij volledig toegewijd te hebben aan de opvoeding van mijn 4 kinderen, achtte ik in 2008 de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging en stapte ik mee in het Boelieboe avontuur.

 

In het begin was de zorg voor de kindjes nog combineerbaar met de praktische en administratieve zaken die bij een kinderopvang horen, maar dat bleek na verloop van tijd niet meer mogelijk. Er werden extra collega's gezocht zodat ik me meer kon toeleggen op het administratieve luik.

Momenteel zorg ik voor het overkoepelend beheer van de verschillende vestigingen en ben ik lid van de Raad van Bestuur bij FKO (Federatie Kinderopvang).

 

Samen met het team volg ik ook de kwaliteit van de opvang op, en trachten we deze steeds te verbeteren.

Algemeen Verantwoordelijke

Bob

Als zaakvoerder van een consultancy bedrijf in de informatica dat in 1996 werd opgericht en als papa van 4 kinderen, werd mij in 2008 voorgesteld om een kinderopvang te beginnen. Wat in het begin een stap in het onbekende leek, werd gaandeweg veel meer dan dat. De interactie met de kindjes, de ouders en de medewerkers zorgt voor de toegevoegde waarde die nog aan m'n carrière ontbrak.

 

Dankzij mijn economische achtergrond, mijn ervaring in de automatisatie en kwaliteitsverbetering alsook mijn passie om met mensen samen te werken, is de keuze gemaakt om naast Malle ook nog een opvang te starten in Lille, Antwerpen, Hoboken en Brecht. 

 

Mijn doel is de kwaliteit van Boelieboe verder te ontwikkelen en de vestigingen nog verder uit te breiden om zo een vaste waarde te vormen binnen Vlaanderen/België.

 

Mijn voornaamste taken bevatten naast het algemeen beheer, het begeleiden van de medewerkers, het verbeteren van de processen en het verzorgen van een gezond financieel beheer.

Zaakvoerder

bottom of page